Fler skakande nyheter om den utnyttjade roboten

Fallet med den utnyttjade roboten börjar nu klarna.

Detta gäller gårdagens postning om att speldistributörer och -återförsäljare tagit bort spel ur sitt sortiment som de misstänker kan innehålla barnporr enligt svensk lagstiftning. Ett inte alls grundlöst antagande med tanke på att en svensk domstol klassade denna bild (länk till Aftonbladet) som barnporr. Vi kunde i Ekots inslag höra Henrik Martling på speldistributören Vendros förklara att det “var lätt att ta beslutet att det inte kändes rätt”, eftersom det stod tydligt i produktkatalogen att “det var en robot som var underårig”.

Och nu har det alltså kommit fram nya, chockerande uppgifter som avslöjar att roboten (se bild ovan) bara är tre (3) år! Hon heter Mei-Fang, är 171 cm lång och väger 96 kilo. Blodtyp: “Conductive Liquid Ether”.

Nu skulle jag avrunda med någon sarkastisk kommentar, men jag tappade lusten. Lite väl öppen dörr. Känner mig mest mållös.

2 thoughts on “Fler skakande nyheter om den utnyttjade roboten

  1. Antar att du känner dig rätt nöjd att du inte bor i Sverige längre 🙂

    Lite avundsjuk.. detta är så himla mycket emot sunt förnuft att det är löjligt. Hon är 3 år? Inget konstigt med det, hon är ju en robot. Hur fan kan man vara underårig om man är en robot? Varför måste personer behöva vara rädda för att bli stämplade som pedofiler pga en karaktär som är en robot, ser ut som 25, men som uppenbarligen är 3 år gammal?

    Blir så förbannad på politikerna som inte vågade stå upp för sunt förnuft.

  2. Nja, i stort är utvecklingen densamma i hela västvärlden, men Sverige leder onekligen ligan.

    Oscar Swartz redogör övertygande i sin nya bok för hur Sverige under 60 år gick från att vara ledande i sexliberalism till ledande i sexrepression:

    Obligatorisk läsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *