Riktig Parfym

Min gamla vän Sigrun har öppnat en riktig parfymbutik. Och det med bravur. Jag blev lite sugen på Muscs Koublai Khan:

I sann Lutenesque anda börjar den chockartat med noter av pissoar, rök och tobak. Man ser framför sig en offentlig toalett med hål i höfthöjd i båsens väggar, en gubbe med cigg i mungipan sitter i ett hörn och tar betalt. Då och då öppnar han slött fönstret för att vädra ut det värsta. Låter detta oroväckande? Var inte oroliga, lukten är inte alls lika stark som hur det brukar lukta på offentliga toaletter, man bara precis anar den om man sniffar intensivt.

Texten fortsätter:

Inom en timme försvinner det smutsiga och kvar är den mest fantastiska mansdoft någonsin. Den luktar så sjukt sexigt. Och det är inte mansdoft som i after shave eller Wunderbaum tallbarr. Det är “naken man rakt ur duschen”-doften fast förstärkt och bara ännu bättre. Det är tur att Muscs Koublai Khan inte är så vanlig i Sverige, om jag satt bakom en kille som luktade såhär på bussen skulle jag antagligen okontrollerat stalka honom hela vägen hem.

Med den där copyn kommer shoppen nog gå bra! Jag var såklart tvungen att beställa en milliliter (75 kronor) av mysken. Mycket smidigt, man behövde inte ens skapa ett konto. Lycka till, Sigrun!

3 thoughts on “Riktig Parfym

  1. Tack jättemycket för det här inlägget!!! Och jag hoppas att du kommer att gilla Muscs Koblai Khan. Den är lite speciell och kanske inte för alla, men om det är en myskparfym man ska testa innan man dör så är det den 🙂

    1. Och tack för försändelsen. Det känns som en parfym för speciella tillfällen. Precis som den där fil orange som jag spontant gillar bättre!

      1. Ja, jag kan hålla med om att den andra är mer lättburen, tänkte att jag skulle skicka med den så att du hade nåt att jämföra med. Men, om du vill, nästa gång du är i Stockholm är du jättevälkommen att komma förbi här, så testar vi igenom sortimentet. Då ska vi nog hitta den perfekta parfymen åt dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *