Start i morgon: Boksommar

Jag hade tidigare en hemlig bokblogg där jag recenserade böcker jag läst. Sedan lade jag ner den bloggen. Men recensionerna har jag kvar, och en del av dem är faktiskt rätt läsvärda. Så i stället för att låta dem ligga och ruttna i min dator kommer jag att publicera dem här på bloggen under sommaren 2012.

Jag kallar projektet Boksommar, och det är också den nya kategori som dessa repriserade inlägg kommer att postas under.

Med start i morgon bitti klockan 8.00 kommer jag att lägga ut en recension från bokbloggen varje dag ända fram till 11 september 2012. Allt är på svenska. Se det som en annorlunda sommarlovsföljetong, skivor till kaffet eller tankar för dagen. Låt det roliga börja!

Note to English-speaking people: Starting tomorrow, there will be one blog post per day in Swedish until 11th September 2012. It’s a repost extravaganza from an old blog of mine with book reviews. I will keep blogging in English during this project, in between the Swedish posts with book reviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *