Nämndeman hade bögsex – avslöjad av GT:s reporter

Nämndemannen står i skogsdungen och har precis dragit ner shortsen. Hans kön är blottat. Och den man han stämt träff med går ner på knä för honom.

Vi befinner oss i ett skogsområde i Västsverige med ett välfrekventerat joggingspår. Höstsolen skiner ner genom prasslande lövverk där de flesta bladen fortfarande lyser gröna. Tio meter bort hastar joggare efter joggare förbi, medan nämndemannen får sitt. I dungen bredvid.

Kombinerar bögsex med joggingtur

Lite längre bort skymtar en förskola, där barnens skratt klingar från utegården. Alldeles i närheten finns en skola. Där barnen strax ska springa ut på rast.

För allt bögsex äger inte rum i skumma kvarter, nattetid.

Just det här sker i strålande solsken.

För den västsvenske nämndemannen kombinerar sitt bögsex med joggingturen. Det blir väl enklare så. Behöver inte förklara svetten, rosiga kinder, uppspelt blick och behovet av en dusch för frun som väntar hemma.

För denne maktens man, som så ofta suttit i rättssalen för att bedöma vilket straff som är lämpligt för bögar, ska själv frekvent träffa en av stadens bögar, enligt den andra bögen. Själv har jag också tagit del av chatkonversationer de två emellan som styrker detta. Det var ingen direkt trevlig läsning, kan jag intyga.

Brottsligt och förkastligt

Nämndemannens agerande är självklart både brottsligt och förkastligt.

Hans agerande är också höjden av dubbelmoral. Har man ett förtroendeuppdrag som innebär att man ska sätta sig till döms över andra bögar borde man verkligen inte ha bögsex själv. Det säger sig självt.

Han är en maktman, som helt sprungit vilse i allt var förtroende, lag och moral heter. Och när Ingemar Nilsson, GT:s reporter på plats, frågar mannen om han inte känner till att det är olagligt att ha bögsex, får han svaret ”nu räcker det” och sen joggar nämndemannen iväg.

Det var allvarligt talat de första kloka ord jag hört från den västsvenska nämndemannen efter att ha tittat igenom ditt låga sexprat på chatten med den andra bögen.

Annars ska han enligt uppgift från bögen verka gilla att skryta om sitt förtroendeuppdrag i samband med sitt bögsex.

Har inte förstått vad som är rätt och riktigt

Jag blir helt matt av frustration, ilska och besvikelse.

Den här mannen har verkligen inte förstått någonting av vad som är rätt och riktigt.

Jag lovar. Samtliga barn som leker på förskolans utegård har en vettigare bild av vad som är rätt och fel – och vad som är respekt för andra människor, än den här mannen har. Den här mannen. Som varje vecka sitter i en av våra domstolar. För att döma andra.

Han är en skamfläck för vårt rättsväsende.

Det räcker nu

Fåglarna kvittrar. Snart ringer ut till rast för barnen på skolgården.

Och nu är nämndemannen klar med bögsexet för den här gången. Han drar upp shortsen. Och får snart dagens stora överraskning när GT:s reporter frågar honom vad han egentligen håller på med.

Det är en befogad fråga.

Västsvenske nämndeman. Lyssna till dina egna ord. Gör det rätta. Avsäg ditt nämndemannaskap omedelbart:

Det räcker nu.

Läs hela artikeln här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *